Krinkelkroken

Krinkelkroken er småbarnsavdelingen vår. Her starter 14 små barn barnehagekarrieren sin, og vi legger vekt på trygghet og omsorg for de minste i barnehagen. Vi er 4 ansatte på avdelingen, en pedagogisk leder, en førskolelærer og to fagarbeidere.

Vi ønsker å gi de minste barna meningsfylte opplevelser, mulighet til lek, glede og humor, mål å strekke seg etter og tilbud om aktiviteter tilrettelagt for det enkelte barn og gruppa. 

De hverdagslige hendelser som måltid, lek, bleieskift og sovetid gir oss anledning til kommunikasjon, kos, nærhet og trøst. Herlige stunder for både voksne og barn. 

Vår hverdag består mye av rutiner. Vi gjør disse rutinene så spennende og utviklende som mulig. Som f.eks. prøve å la barna sitte med sin egen tallerken og sin egen kopp, velge skivene sine selv, spise selv, kunne gi beskjed når de trenger noe og rydde litt etter seg. Vi legger opp til å bruke god tid på stell, finne sine egne bleier hvis de er store nok til det, tulle, tøyse, snakke om hygiene, synge, rime og le.

Ansatte

June
Fagarbeider
Sigrid
Fagarbeider
Anne Cath.
Pedagogisk leder